zakelijke portret fotografie

Zakelijke portret fotografie voor mannelijke ondernemers

De laatste tijd wordt ik steeds vaker gevraagd voor zakelijke portret fotografie voor mannelijke ondernemers.  Bij veel mannelijke ondernemers komt steeds meer het besef dat, als zij zichzelf goed willen presenteren op hun eigen website, daar ook een foto bij hoort. De meesten van deze groep die de vraag voor een zakelijk portret bij mij neerleggen, willen dan ook een foto voor hun website die bij hun klanten het ‘wauw-gevoel’ geven. De foto’s moeten aansluiten op de wensen van hun doelgroep. Het moet potentiële klanten vertrouwen geven dat zij bij deze ondernemer terecht kunnen met hun vraag of opdracht.

Fotografie op locatie

Fotograferen op locatie biedt de zakelijke ondernemer de mogelijkheid om de foto’s een karakter te geven die bij zijn bedrijf past. Bij de éen moet dat formeel en zakelijk zijn, bij de ander meer casual, afhankelijk van de doelgroep. Het fotograferen op locatie biedt veel meer de mogelijkheid voor de ondernemer om zich onderscheidend te presenteren. Dit in tegenstelling tot foto’s in de studio.

Mocht u ook interesse hebben in kwalitatief goede zakelijke portretten, kunt u me bellen: 0681054020.   U kunt ook het contactformulier hier invullen. Ik neem dan spoedig contact met u op.