Voedselfotografie

Voedselfotografie voor restaurant Meat en Co

Een nieuw restaurant starten

Meat en Co is een pas overgenomen door een nieuwe eigenaar. Voor de nieuwe eigenaar van dit restaurant is het spannend of het uiteindelijk gaat lukken. De concurrentie is stevig en het aantal mensen dat een eigen restaurant opent neemt toe. Om deze reden moet je uitblinken in de fotografie van de producten die je serveert. Kortom, goede voedselfotografie.

Concurrentie

Het is voor hem dan ook van het grootste belang om met zijn pas geopende restaurant boven alle anderen zaken uit te komen. De eigenaar van Meat en Co probeert dit door middel van acties op sociale media, maar ook door gerichte reclame in tijdschriften en door te adverteren in de bioscoop.

Door gebruik te maken van aantrekkelijke foto’s hoopt hij genoeg mensen naar zijn restaurant te lokken zodat hij de concurrentie beter aan kan.

Hiervoor had hij de voedselfotografie nodig, maar ook een aantal beelden van zijn net geopende zaak zodat de potentiële klanten een idee krijgen wat ze kunnen verwachten. Dit werden uiteraard beelden van mooie hamburgers en spare-ribs. De opdracht was om foto’s te maken waardoor je als klant onmiddellijk trek van krijgt. Het is natuurlijk vreemd om als vegetariër foto’s te maken van zulke enorme lappen vlees. Als fotograaf is het voor mij het belangrijkste dat het plaatje goed is.

Voor een kijkje hoe het eruit komt te zien kun je gaan naar Meat en Co

Wilt je ook goede foto’s van je zaak of van je product neem dan hier contact op voor een vrijblijvende afspraak.