Verlovingsfotografie

Verlovingsfotografie

Verlovingsfotografie is vanuit Amerika naar Nederland overgewaaid. De meeste Nederlanders die gaan trouwen doen hier echter niet aan. Toch is er een opgaande trend te zien van mensen die hier wel foto’s van laten maken. Het verlovingspaar wordt vaak gefotografeerd in informele kleding op locatie. De foto’s worden vaak een half jaar van te voren gemaakt in aanloop naar de bruiloft. Wereldberoemd zijn de recent gemaakt verlovingsfoto’s van Prins Harry en Meghan Markle die in zeer veel bladen te zien waren.

Mick en Jennifer kozen ook voor verlovingsfotografie. Ze zijn beiden woonachtig in Engeland, maar Jennifer heeft haar wortels in Nederland. In Engeland is het ook veel normaler om dit soort foto’s te laten maken. De locatie is het bos in Heiloo. Mick en Jennifer wilden vooral speels op de foto. Het grootste probleem was de belichting, aangezien de donkere huid van Jennifer lastig te combineren viel met de toch wat bleke huid van Mick. Gelukkig zijn de foto’s wel speels en vrolijk geworden.

Bent u geïnteresseerd in verlovingsfotografie neem dan contact met me op. U kunt me bellen op 0681054020.  Het contact formulier kunt u ook hier invullen.