Trouwfotografie

Trouwen in het oude Hof in Bergen

Hans en Anouk zijn deze week getrouwd in het oude Hof in Bergen. Ze hebben elkaar ontmoet in het bedrijf waar ze gezamenlijk werken. Na 15 jaar hebben ze toch besloten om te gaan trouwen in het hof in Bergen. Er zijn inmiddels al 2 kinderen geboren. Ze wonen in een prachtig huis in Bakkum.

De locatie het Hof in Bergen.

De locatie waar ze voor gekozen hebben was echt een droomplek voor een fotograaf om te fotograferen. Het hof in Bergen heeft echt alles voor een perfecte bruiloft en is ook nog zeer fotogeniek. Het weer was perfect voor een bruiloft, echter wel erg hard licht om te fotograferen. Alles vond plaats in de open lucht. Gelukkig had ik mijn Profoto flitsset die toch erg goed uit de voeten kan met dit soort omstandigheden.

We zijn eerst gezamenlijk  het balkon van het hof op gegaan, om daar een aantal foto’s te maken. Waarna we met het gehele gezin langs de gracht zijn gaan lopen. Hier een flink aantal foto’s gemaakt waarna de ceremonie volgde, de toost, het aansnijden van de bruidstaart. Tot slot nog een flink aantal groepen die op de foto moesten.  Het was een feest om te werken met mensen zoals Hans en Anouk die ontzettend relaxed met alles omgingen.  Hieronder een impressie van de foto’s die ik die dag gemaakt heb.

Mocht u interesse hebben in mooie foto’s, vul dan hier het contact formulier in of bel me op 0681054020