Product fotografie op loacatie

Product fotografie op locatie

Na een familie fotosessie werd er aan mij gevraagd of ik ook producten fotografeer. Productfotografie is erg leuk om te doen zolang het geen studio werk is met een witte achtergrond. In het verleden heb ik hamburgers gefotografeerd die uiteindelijk ook in de bioscoop te zien waren! Het verzoek was nu om paraplu’s te fotograferen.

Opzet van productfotografie

De vraag was: hoe pak ik dit aan? Ik keek eerst op internet, naar voorbeelden van productfotografie, met name op locatie, met een paraplu in beeld. Daarna had ik zelf andere ideeën, omdat de voorbeelden mij niet altijd aanstaan. Uiteindelijk heb ik mijn dochter tekeningen laten maken van mijn ideeën. Deze zijn vervolgens met de opdrachtgever besproken en werden goed bevonden. Uiteindelijk kwamen we toch op anderen beelden uit. Mijn opdrachtgever verkoopt veel via amazon en bol.com en gaf aan dat het belangrijk is dat er een duidelijk Hollands tintje in moest zitten, vooral voor de productfoto’s buiten. Ondanks een goede voorbereiding kwam er toch ook een flinke hoeveelheid photoshop aan te pas om het plaatje perfect te krijgen. De pack schots (dit zijn de productfoto’s binnen) moesten vooral een gevoel van luxe uitstralen.

De foto’s zijn hier terug te vinden bij amazon en hier bij bol.com mocht je een mooie en goede paraplu nodig hebben.

Mocht je interesse hebben in mooie product fotografie neem hier dan contact met me op of bel me op 0681054020.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin