Mannelijke glamour portretten in zwart/wit in de studio, fotografie, Portret fotograaf, Mannelijke glamour fotografie in zwart/wit, Fotograaf Alkmaar

Mannelijke glamour portretten in zwart/wit.

Zwart/wit glamour portretten met krachtige mannelijke uitstraling.

Yuri heeft een passie en dat is muziek mixen en maken in zijn eigen studio. Op zijn uitnodiging kwam ik bij hem thuis om met hem te bespreken wat voor foto’s hij wenste.  Hij had duidelijk in gedachten welke soort foto’s hij wilde en vooral welke stemming ze moesten uitstralen.

Het ging hem vooral om een serie glamour portretten in zwart/wit waarin de stemming wat onbestemd is, maar wel een krachtige, mannelijke uitstraling moet hebben. Hij wilde niet lachend op de foto, maar naar beneden kijkend in een neerslachtige houding wilde hij ook niet uitstralen. Het was mij niet geheel duidelijk welke rol zijn muziek bij zijn keuze voor dit soort portretten heeft gespeeld, maar hij gaf wel aan dat hij hier mee verder wil. De keuze voor de uitstraling in zijn foto’s moest hier wel aan bijdragen.

Fotosessie in de studio

Yuri was tijdens de fotosessie  relaxed. Hij dacht mee in oplossingen, hij werd enthousiast bij het zien van de foto’s. Hij had zijn eigen muziek meegenomen en 3 verschillende kledingsetjes, zodat we daarin konden variëren. Het was echt prettig om met hem samen te werken om dat te bereiken wat hij in zijn hoofd had.  Hieronder een selectie van de vele foto’s waaraan we samen gewerkt hebben.

 

Wilt u ook sterke zwart/wit foto’s? Neem dan contact op. Vul hier het offerte formulier in en ik neem snel contact met u op.