Familieportret

Familieportret op locatie

De dochter van de familie benaderde mij voor een groepsportret van de gehele familie. De aanleiding voor het familieportret was niet zo vrolijk, oma is ernstig ziek en de hele familie wilde graag met z’n allen nog een keer op de foto.  Het was lastig om een geschikte datum te vinden, omdat er ook familie uit het buitenland moest komen.

De keuze was gevallen op een locatie op een strand langs het IJsselmeer op het familieportret te maken. Gelukkig was het goed weer, maar het licht was nog wel wat hard, dat kon ik gelukkig verzachten met de bomen die langs het strand stonden.

Er was een grote groep jonge kinderen bij, dus het tempo voor het maken van het familieportret moest hoog liggen. Daarom koos ik ervoor om eerst het familieportret met de hele familie te schieten en daarna de rest van de groepsfoto’s.

De keuze van de familie was om een dynamisch portret te maken waarin naar de fotograaf toe werd gelopen.  Het familieportret is zonder flitser genomen, de kleinere groepen allemaal met flitser.

 

Wilt u met mij in gesprek voor ook een mooi familieportret. Bel me op 0681054020 of vul hier het offerte formulier in.

 

Het eindresultaat