Familie fotosessie

Familie fotosessie in de studio

Na een tijd niet meer actief te zijn geweest in de studio had ik recent weer een familie fotosessie in de studio. Nu het buiten een stuk kouder begint te worden, is het binnen fotograferen in de studio toch een stuk aangenamer. De meeste familie’s fotografeer ik op locatie, maar dat is helaas niet altijd mogelijk in ons koude kikkerlandje.

Opzet van de familie fotosessie.

De familie fotosessie was bedoeld voor de ouders die vorig jaar 30 jaar bij elkaar waren. De kinderen hadden de ouders een foto beloofd toen ze het feest vierden. Er moesten drie stellen op de foto. We varieerden van een witte naar een zwarte achtergrond. We gebruikten drie flitsers, met verschillende vermogens. Eén flitser was van een andere fabrikant dan de andere flitsers, wat soms voor een oranje achtergrond zorgde. Achteraf bekeken we de foto’s en liet ik zien wat het resultaat was in zwart-wit. Hieronder een selectie van de foto’s.

 

 

Mocht u ook interesse hebben in een mooie familie fotosessie, neem dan contact met me op bel 0681054020, of vul hier het contactformulier dan neem ik spoedig contact met u op.