Familie fotosessie op locatie

Familie fotosessie op locatie in de duinen van Hargen aan zee.

Gelukkig was het deze zondag mooi weer. Die dag hadden we bij toeval uitgekozen om met de familie Keizer een familie foto sessie te gaan maken in de duinen van Hargen aan zee.  Het was niet alleen zonnig, er waren ook wat wolkjes in de lucht. Die konden heel goed in de achtergrond gebruikt worden. Het leuke aan familie fotografie is dat iedereen zich op zijn best wilt presenteren, Beide moeders hadden zich vrolijk aangekleed. Alle 4 de kinderen waren ook op zijn netst gekleed. Oma wordt binnenkort maar liefst 60 lente’s oud en daar waren ze voor bedoeld.

De opzet

Voor deze fotosessie had ik 2 profoto flitsers tot mijn beschikking. Voor de kleine groepen  had ik een flitser van voren met een grote paraplu en een tweede flitser rechts schuin van achteren. Voor de grote groep had ik twee flitsers van voren en gebruikte ik de zon als haar licht. Alle foto’s werden via een wifi netwerk vanaf mijn fototoestel verzonden naar mijn laptop zodat ze gelijk voor iedereen te beoordelen was. De hele familie was dik tevreden!

Mocht u ook geïnteresseerd zijn bel me dan op 0681054020 of vul hier vrijblijvend het contact formulier in