Familie fotosessie

Familie fotosessie met een bijzonder verhaal.

Tijdens mijn vakantie werd ik benaderd door een man die graag een fotosessie wilde laten maken met zijn familie. Na mijn vakantie benaderde hij me opnieuw met de vraag of ik eerst met hem rond de tafel wilde gaan om enkele zaken eerst door te spreken. Tijdens dit gesprek vertelde hij dat zijn dochter zeer ziek is. Zij gaat op termijn overlijden. Deze foto’s moesten zo worden dat hij zijn dochter op een positieve manier kon blijven herinneren. Natuurlijk was het voor mij een hele eer om hieraan mee te helpen. De vraag was of het in de studio kon en op locatie, omdat de combinatie door de gehele familie het leukst werd gevonden.

De fotosessie

Gelukkig was het op de dag zelf  perfect weer, zodat we de foto’s in de studio konden combineren met de foto’s op locatie. Af en toe werd er wel een traantje gelaten, maar de stemming was goed te noemen. Het was niet alleen een familie fotosessie, maar ook een mooie herinnering voor later omdat alle familieleden toch weer bij elkaar waren.  Oordeel zelf maar als je naar het resultaat hieronder kijkt.