Familie fotografie thuis.

Om in november familie portretten te maken op locatie is altijd lastig, in verband met het weer.  Familie fotografie thuis is dan een goed alternatief. De kamer moet wel groot genoeg zijn voor de groep, anders wordt het proppen. En er mogen niet al te veel ramen zijn, anders reflecteren de flitsers hierin. Maar als aan deze twee voorwaarden voldaan is, is het goed mogelijk.

Het huis van de familie Beers

De familie Beers bestaat uit 8 personen, waarvan 2 kleine kinderen. Gelukkig was hun huis groot genoeg om een mooie groepsfoto te maken. Er hingen prachtige gordijnen voor de ramen. Groot voordeel is dat de kinderen in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven, zodat ook de spontane foto’s goed te maken zijn. Met al hun speelgoed en knuffels om hun heen levert dat leuke foto’s op.  Familie fotografie thuis betekent dat je altijd spullen moet verhuizen,  ramen bedekken en reflecterende objecten moet verschuiven. Als je dit gedaan hebt, dan is het ook in de thuissituatie heel goed mogelijk om de emotie te pakken in de foto, zoals ik hieronder laat zien.

 

Wilt u ook  dit  foto’s laten maken door een professionele fotograaf bij u thuis. Neem dan contact met me op! Bel me op 0681054020.  Of neem hier contact met me op voor een vrijblijvende offerte.