Familie fotografie

Familie fotografie in de studio

Afgelopen weekend heb ik de familie van Velzen ontvangen in de studio. Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar fotografie op locatie, is goede familie fotografie in de studio ook een erg leuke uitdaging. De familie koos voor de fotografie in de studio omdat het weer in april toch voor veel verrassingen kan zorgen. De zoon van de familie was uit Nieuw-Zeeland overgevlogen en moest na dit weekend weer terug voor zijn werk.  Zij kwamen met 9 personen, de jongste is 7 jaar oud.

Familie met verschillende persoonlijkheden.

Het leuke is dat elke familie zijn eigen groepsdynamiek heeft. Er zit altijd een grapjas tussen en altijd ééntje die de boel regelt. Als fotograaf is het belangrijk om hier zo snel mogelijk achter te komen, zodat je hier gebruik van kan maken. Het allerbelangrijkste bij familie fotografie is toch de gezichtsexpressie. Elk familielid wil toch zichzelf het liefste terugzien in het beeld wat hij of zij van zichzelf heeft.

Uiteindelijk maakt het daarom niet zoveel uit wat voor achtergrond er gebruikt wordt. Het bepaalt wel de sfeer die de foto krijgt. Voor deze sessie heb ik 2 of 1 studio flitser gebruikt.

 

Indien u ook met uw familie in de studio gefotografeerd wilt worden neem dan contact met me op. Mijn telefoon nummer is 0681054020 of  vul hier het contact formulier in.