Familie fotografie

Familie fotografie in de duinen

Het zonnetje scheen afgelopen zaterdag hoog aan de hemel, de ideale dag om familiefoto’s te maken in de duinen.  De familie bestond uit 10 personen. De kleinste was 2.5 jaar oud en de oudste 85 jaar. Vooral voor de oudste was het een flinke klim de hoge duinen op.  Uiteindelijk kwamen we uit op een open plek in de bossen van Bergen, de drie banken.

De oudste van de familie was vroeger kleding maker geweest dus die was in een prachtig pak op komen dagen, hij was pasgetrouwd met een vrouw die er ook goed verzorgd uitzag. Het was echt een familie die  stijlvol door het leven gaat.

De schoonzoon uit de familie komt uit Argentinië en geeft in de avond Argentijnse tango. Dit was ook iets wat ze graag wilde terug laten komen in de foto’s, Vandaar dat er ook een enkele foto tussen zit waarop dit te zien is.

Opzet van de familie foto’s

Tijdens het fotograferen probeer ik vooral rekening te houden met de allerkleinste. Bij deze familie kwam aller eerst de groepsfoto en hierna de foto’s van de ouders samen met de kleinste. Het flitsen gebeurde regelmatig met behulp van een van de familie leden die hem vast hield met een losse standaard. Hieronder het resultaat.

Wilt u een afspraak maken? Bel me gerust op 0681054020. U kunt ook het contact formulier hier  invullen.