Trouwfotografie

Een spetterende bruiloft met een knallend feest.

Na negen jaar relatie was het eindelijk zover, Thierry ging op zijn knieën om Nathalie ten huwelijk te vragen.

Nathalie en Thierry had ik al een keer eerder leren kennen in een familie fotosessie. Ze besloten hierna om nog een keer met mij in gesprek te gaan voor het maken van de foto’s voor hun bruiloft. Ze hebben samen veel tijd en energie gestoken in de voorbereiding. Gelukkig hadden ze een gezamenlijke vriendin die ceremoniemeester wilde zijn. Het vinden van een geschikte locatie voor de foto’s en het diner en feest kostten nog wat hoofdbrekens, maar uiteindelijk hadden ze wel iets geweldigs gevonden.

De trouwceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Alkmaar. Er zijn ook foto’s gemaakt bij het Hof in Bergen. Het diner en het feest vond plaats in Blooming in Bergen.

De bruiloft begon ‘s morgens vroeg al met het opmaken van de bruid en haar getuigen. Daarna kwam Thierry haar ophalen volgens oude traditie met een schitterende Cadillac. De trouwjurk was gedurende lange tijd verborgen gehouden voor iedereen. Nadat Thierry Nathalie had opgehaald, volgde het officiële gedeelte in het gemeentehuis van Alkmaar. De ambtenaar van de burgerlijke stand bracht het huwelijk met veel speelsheid en humor tot stand. Hierna volgde de traditionele foto op de trappen van het stadhuis in Alkmaar. Dit is al een traditie in Alkmaar zolang het stadhuis er staat.

De trouwstoet verliet Alkmaar om richting Bergen te gaan waar het landgoed het Hof prachtig gelegen ligt in het Bergense bos. Hier maakten we de groepsfoto’s en de foto’s van het bruidspaar en de getuigen. Hier stond de humor ook hoog in het vaandel van het bruidspaar. Het stralend mooie weer maakte het plaatje compleet.

Ook in Bergen, in hotel Blooming, was het diner. Hier werden emotionele speeches gehouden en mooie herinneringen opgehaald over bruid en bruidegom. Tenslotte eindigde de dag met een knallend feest van een swingende d.j. die precies wist welke muziek het net getrouwde stel goed vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *