Trouwfotografie Alkmaar

Bruiloft met een knallend feest.

Afgelopen voorjaar heb ik de bruiloft van Job en Ewa gefotografeerd. Helaas, op de dag dat ze elkaar het Ja-woord gaven, was het slecht weer. Het werd een bruiloft met heel veel regen. Dus improviseren was het parool.. Gelukkig hadden ze een geweldige locatie geregeld, zodat ik toch binnen veel geslaagde foto’s heb kunnen maken. Na de officiële ceremonie was het tijd voor eten en daarna volgde een knallend bruiloftsfeest.

Er was ruimte voor speeches, filmpjes, live muziek en een geweldige DJ. Het was, ondanks de regen, een zeer geslaagde bruiloft waaraan velen goede herinneringen zullen houden.

Fotografie binnen op locatie.

Als fotograaf werd ik wel op de proef  gesteld. Er was veel kunstlicht wat qua kleur ook telkens varieerde. Ik had ook de keuze gemaakt om niet met studioflitsers te werken omdat je dan alle sfeer weg flitst. De keuze was om met een opzet flitser te werken,  met een trage sluitertijd. De onderwerpen bevroor ik dan met mijn flitser, maar onderwerpen verder van mij verwijderd hadden dan wel last van bewegingsonscherpte.  Dit was het compromis wat ik moest maken.